MENY

Några personliga tankar från Kay om workshopen i Nykvarn den 29 nov- 1 dec.

- Jag vågar lova att helgen blir intensiv och kraftfull. Men jag lovar också att vi kommer att skratta mycket. Jag kommer under helgen att dela med mig av allt det bästa av det jag själv har lärt mig. I olika övningar arbetar vi för att förstå att mina tankar är skapande. Att all förändring börjar med mina tankar. Du kan träna dig att ändra dina tankar – och genom det bli mer osårbar. Då börjar du genast kunna älska dig själv mycket mer.

Att behålla sin närvaro och förbli osårbar i besvärliga situationer är en viktig sak. Du kommer kunna förstå att det är sant att ”jag väljer mina känslor”. Min känsla är alltid ett resultat av hur jag tolkar verkligheten. Och min tolkning är alltid ett val jag gör. Genom den insikten börjar resan mot att bli mer osårbar. Då ökar dina möjligheter att ”sluta vara offer”.


På lördagen gör vi en övning där du får möjlighet att hitta den allra djupaste trossats som hämmar dig. De flesta av oss bär omedvetet på en sådan negativ trossats. Men du ska veta att den är icke sann. Du kan sedan vända denna trossats till en positiv och livsbejakande trossats. Du kommer då att uppleva att du alltid är värd det bästa. Den här övningen förändrade en gång för 30 år sedan mitt liv. Och jag har sedan sett hur tusentals andra människors liv har förändrats.

Du kommer att öva dig att ifrågasätta dina dömande och negativa tankar. Om dig själv och andra. Är de tankarna verkligen sanna? Är du absolut säker på att de är sanna? Du kommer kunna upptäcka något helt fantastiskt om dig själv.


Vi kommer i en övning att förstå att vårt lyssnande är ett enormt kraftfullt verktyg för att nå framgång. Du kommer att lära dig använda affirmationer som kan göra dig långt mer kraftfull och osårbar. Vi kommer som avslutning på söndagen att skriva ”visionen av mig själv om ett år”. Dvs rent konkret visualisera och se hur och vem du vill vara om ett år.


Ja, detta är något av det vi gör den här helgen i Nykvarn.

Ni är alla varmt välkomna.

Kay

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS


A5 Communication AB
Skördevägen 119
263 54 Lerberget


Telefon: 072-220 78 22 & 072-506 14 14

E-post: info@a5communication.seBETALNING 


Betala alltid med OCR/Fakturanummer

till A5 communication till bankgiro: 567-6440


ARRANGÖR

 

Tillsammans med Kay Pollak arrangerar vi föreläsningar och workshops.


KONTAKTA OSS


A5 Communication AB

Skördevägen 119
263 54 Lerberget

 

E-post: info@a5communication.se


BETALNING 

Betala alltid med OCR/Fakturanummer

till A5 communication till bankgiro: 567-6440


ARRANGÖR

Tillsammans med Kay Pollak arrangerar vi föreläsningar och workshops.