Facebook-pixel
A5 Communication Logotyp
A5 Communication Logotyp

Talarförmedling

Vi finns för dig som letar efter en personlig och erfaren samarbetspartner för bokning av inspiratörer, talare och föreläsare. Vi älskar den perfekta matchningen.

Låt oss få dig att göra det också.

Mest bokade under 2018

Olof Röhlander

OLOF RÖHLANDER

Hans retorik, närvaro och stora humor håller högsta klass. Vad som gör Olof unik är att han når ut även till kräsna åhörare genom att han alltid anpassar innehållet utifrån sina kunder.

Navid Modiri

NAVID MODIRI

Mycket uppskattad föreläsare som med sina texter och budskap kring “samtalsaktivism” har öppnat upp både kommunikationsvägar och tankesätt som många trodde var stängda.

BOKA NAVID

Annika R Malmberg

ANNIKA R MALMBERG

Bjuder på roliga tolkningar av hur olika vi kan vara och de krockar som kan uppstå när vi ska försöka komma överens. Lär dig kommunicera mer smidigt och hur du vänder motgångar till din fördel.

BOKA ANNIKA

Frida Boisen

FRIDA BOISEN

Landets mest inflytelserika person när det gäller opinionsbildning, media och sociala medier. Hon har blivit utsedd till årets nätverkare, världsmästare i sociala medier och en av Sveriges mäktigaste personer.

Design & webbutveckling

LASSE "BRANDMANNEN" GUSTAVSON

Lasse tvingades springa genom ett eldhav stort som Globen. Han tog sig ut på andra sidan och livet tog en ny vändning. Han menar att människan har kraft att bära sitt eget liv och utsätts inte för mer än hon klarar av.

Text & bildproduktion

CHRISTINA STIELLI

Guidar oss bort från gnäll och missnöje på jobbet till en plats som präglas av motivation, kreativitet och gemenskap. På ett underhållande sätt lär du dig hur humor och resultaten kan börja blomstra.

Våra bubblare

Digital kommunikation

KRISTINA LOVEBY

Föreläser om våld i nära relationer. Hon berättar om sin tid som misshandlad och de komplexa känslorna att vilja lämna samt de mekanismer som gör att man ändå stannar kvar i en farlig relation.

Design & webbutveckling

JOHAN NORÉN

 Belyser förhållningssätt och attityder till stress, press och krav. Hur man kommer till insikt med att man själv bär ansvaret till att nå sina drömmar som i sin tur ger ökad kreativitet och lust att växa som människa.

Text & bildproduktion

ANTONI LACINAI

När du vill bli bättre på att leda, samarbeta, mötas, kommunicera och sätta rätt mål. Kommunikations-experten som valt en annorlunda väg till att hjälpa människor att nå bättre resultat.

Digital kommunikation

PETRA MÅNSTRÖM

Entreprenör, influencer och författare med stort fokus på träning och hälsa. Kärnan är att inspirera till en sund och hållbar livsstil där träningen har en naturlig plats. Vi tränar för att leva och njuta av livet, inte tvärtom.

Design & webbutveckling

JAN BYLUND & MATTIAS LUNDBERG

Trots positivt tänkande och fler lyckobringande mantran än någonsin är vi inte lyckliga hela tiden. Varför är det så? Duon levererar lika delar psykologi som humor med träffsäkra analyser och hög igenkänning.

Text & bildproduktion

MARTIN BRUNNBERG

Näringsfysiologen som guidar igenom små, enkla kostknep som ökar välbefinnande och hälsa. Även om du mår bra idag kanske det finns nivåer ovan för din nivå? Här får du vägledning om hur du gör!

KONTAKTA OSS

Wimab Evenemang AB
Skördevägen 119
263 54 Lerberget

Telefon: 031-91 50 40

E-post: kundservice@wimab.seBETALNING 

Betala alltid med OCR/Fakturanummer

till Wimab Evenemang till bankgiro


HÅLL DIG UPPDATERAD


KONTAKTA OSS

 

Wimab Utbildning AB
Skördevägen 119
263 54 Lerberget

 

Telefon: 031-91 50 40

E-post: kundservice@wimab.se