Facebook-pixel
A5 Communication Logotyp

Om Kay Pollak

Möt en av Sveriges mest lysande och inspirerande föreläsare i en helgworkshop över det vanliga. Kay Pollak är både en uppskattad föreläsare, författare och filmregissör. Han är bland annat känd för sina filmer Elvis Elvis, Barnens Ö, Älska mig och den Oscarsnominerade publiksuccén Så som i Himmelen. 2015 kom uppföljaren; Så ock på jorden. Han är också författare till de två bästsäljarna Att växa genom möten och Att välja Glädje. Vad kanske inte så många vet är att Kay dessutom jobbat som universitetslärare i matematisk statistik.

Kays föreläsning "Att växa genom möten - och välja Glädje" får idag, efter att ha setts av drygt en halv miljon svenskar, räknas till en av de klassiska föreläsningar som alla borde se.

 

Kay Pollak fokuserar på:

  • kraften i det personliga mötet
  • kommunikation, mänsklig förändring och växande
  • hur vi kan ge upp invanda föreställningar
  • hur vi kan se problem som möjligheter
  • hur vi kan upptäcka den kraft som finns i våra egna tankar

 

Kay Pollaks utbildningar:

  • 1½ års utbildning i psykodrama.
  • 1½ års utbildning i psykosyntes.
  • Den danska ledarutbildningen ”Stifinder”- Alla tre modulerna.
  • 6 veckors utbildning vid ”The Option inst. USA”
  • Licentierad coach i ITC (Imunity to change) vid Harvard University USA

 

Kays böcker och DVD

Kay Pollaks första bok Att växa genom möten är såld i över 500 000 exemplar i Sverige. Den är dessutom översatt till 11 språk däribland engelska och kinesiska. Att växa genom möten är en bok för alla åldrar och ger praktisk kunskap om hur man kan ändra sitt förhållningssätt till andra människor genom att se på sig själv och därigenom växa som vuxen. Pedagogisk, utmanande och samtidigt roande bok.

 

Hans andra bok Att välja Glädje, också den såld i mer än 400 000 exemplar, ger dig verktyg för att långt mer kunna vara "den du är ämnad att vara". Att oftare känna glädje i livet. Boken är full av kunskap och tips för vad du kan göra för att må bättre, få det lättare i möten med andra människor, uppnå större balans och närvaro. Bli friare och mindre sårbar. En av grunderna till dess popularitet är att boken är oslagbar som arbetsbok. Det är helt enkelt en bok att ständigt återkomma till.

 

Dvd-utbildningen Att välja Glädje är en guldgruva för var och en som vill förbättra klimatet på sin arbetsplats. Det är en underhållande kurs där målet är att skapa en gemensam plattform för personalen att växa utifrån och skapa bättre relationer inom arbetsgruppen.

 

 

Ständigt aktuell och verklighetsanknuten

Ta chansen att se, lyssna till och möta en av Sveriges genom tiderna mest populära föreläsare när det gäller personlig utveckling. En av Kay Pollaks tillgångar som föreläsare är att han alltid utgår från egna erfarenheter. Kay har idag lång erfarenhet av att föreläsa för alla slags människor och konstellationer runt om på företag, kommuner och landsting i Sverige och han är minst lika aktuell idag som när han drog igång sin karriär som inspiratör.

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

 

Wimab Evenemang AB
Skördevägen 119
263 54 Lerberget

 

Telefon: 031-91 50 40

E-post: kundservice@wimab.se


 

BETALNING 

 

Betala alltid med OCR/Fakturanummer

till Wimab Evenemang till bankgiro

 

HÅLL DIG UPPDATERAD

 


KONTAKTA OSS

 

Wimab Utbildning AB
Skördevägen 119
263 54 Lerberget

 

Telefon: 031-91 50 40

E-post: kundservice@wimab.se