Facebook-pixel
A5 Communication Logotyp
A5 Communication Logotyp

Annika R Malmberg

Gör en kostnadsfri bokningsförfrågan

 

Följ Annika R Malmberg

 

Kommunikation, ledarskap, samarbete, kundbemötande och försäljning - och hur man drar nytta av olikheterna i en grupp.En av Sveriges mest färgstarka talare


Annika R Malmberg bjuder på träffsäkra och roliga tolkningar av hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska försöka komma överens med varandra. Både på jobbet och hemma. Annikas föreläsningar är förankrade i den pedagogiska modell med fyra färger som idag ofta används för att beskriva hur olika vi människor agerar och kommunicerar.


Budskapet är att ingen ska behöva göra om sig själv, men att vi ibland behöver tänka på hur vi uttrycker oss och vilka signaler vi sänder ut, så vi verkligen når fram och inte skapar onödiga konflikter eller missförstånd. Få kan som Annika på ett så träffsäkert och underhållande sätt visa att människor är olika, uppskattar olika saker och att vårt eget sätt att se på världen inte behöver vara det enda rätta. Hon ger handfasta tips till hur vi kan bli bättre på att samarbeta, ge feedback och kommunicera.


När skall föreläsningen äga rum? * (obligatorisk)
När skall föreläsningen äga rum?Kontaktperson
Kontaktperson"Har lyssnat på denna underbara och energigivande person som gjorde min dag på vår Take off. Kan fortfarande le och tänka tillbaka på gårdagens föreläsning om att bli en bättre säljare. Henne kan jag skarpt rekommendera."

Malin Sakskilde, Cirkle K

"Den bästa föreläsaren! Efter föreläsningen förstod man sig själv och andra mycket bättre och fick ett helt annat tankesätt."

Osay Rahimi Akademiska sjukhuset

KONTAKTA OSS

Wimab Evenemang AB
Skördevägen 119
263 54 Lerberget

Telefon: 031-91 50 40

E-post: kundservice@wimab.seBETALNING 

Betala alltid med OCR/Fakturanummer

till Wimab Evenemang till bankgiro


HÅLL DIG UPPDATERAD


KONTAKTA OSS

 

Wimab Utbildning AB
Skördevägen 119
263 54 Lerberget

 

Telefon: 031-91 50 40

E-post: kundservice@wimab.se