Facebook-pixel
A5 Communication Logotyp
A5 Communication Logotyp

Johan Norén

Gör en kostnadsfri bokningsförfrågan

 

Följ Johan Norén Norén

 

Ökad arbetsglädje och ökad produktivitet genom minskad stress. Starka team och friska medarbetar ger hållbara prestationer med bevarat välmående.


Konsekvensen av en tanke är en av Johans inspirations föreläsningar som skapar möjlighet för åhörarna att göra något som är riktigt svårt, nämligen att stanna upp och tänka före och därefter öka sannolikhetens för att ta beslut för den viktigaste personen i sitt liv som borde vara sig själv.


Johans föreläsningar belyser alternativa förhållningssätt och attityder till stress,press krav och att komma till insikt med att man själv bär ansvaret till att nå sina drömmar vilket skapar ökad kreativitet och lust att växa som människa

När skall föreläsningen äga rum? * (obligatorisk)
När skall föreläsningen äga rum?Kontaktperson
Kontaktperson”Vilken föreläsning! Tack Johan för en fantastisk föreläsning för alla våra chefer på IKEA Barkarby, med ledarskaps-utveckling när den är som bäst. Du sprider, engagemang, känslor, eftertänksamhet, kunskap och humor med ditt enkla sätt på scen! Kan varmt rekommendera”.

Sara Hallbygård. Human resourse Manager på IKEA Group


”Pricksäkert och Trovärdigt. Flera tycker att det var den bästa föreläsning de lyssnat på i samband med jobbet” Gustaf Bratt. Nordea Sweden

KONTAKTA OSS

Wimab Evenemang AB
Skördevägen 119
263 54 Lerberget

Telefon: 031-91 50 40

E-post: kundservice@wimab.seBETALNING 

Betala alltid med OCR/Fakturanummer

till Wimab Evenemang till bankgiro


HÅLL DIG UPPDATERAD


KONTAKTA OSS

 

Wimab Utbildning AB
Skördevägen 119
263 54 Lerberget

 

Telefon: 031-91 50 40

E-post: kundservice@wimab.se