Facebook-pixel
A5 Communication Logotyp
A5 Communication Logotyp

Lasse "Brandmannen" Gustavson

Gör en kostnadsfri bokningsförfrågan

 

Följ Lasse "Brandmannen" Gustavson

Lasse Gustavson tvingades springa genom ett eldhav stort som Globen. Det var 1000 grader varmt. En människa börjar kremeras vid 700 grader. Lasse tog sig ut på andra sidan och livet tog en ny vändning. Han kom till en värld av skönhet.


Lasse Gustavsons pedagogik bygger på att människans inre seende aktiveras – tilliten till de egna inneboende resurserna och drömmarna. Han menar att människan har kraft att bära sitt eget liv och utsätts inte för mer än hon klarar av. Det handlar om att fokusera kraften, här och nu. Lasse inspirerar människor att tro på sig själva samt ta vara på kraften vi kan ge varandra.


Lasse konsulteras ofta i samband med svåra händelser, både nationella och internationella. Genom åren har han även föreläst och inspirerat på hundratals arbetsplatser runtom i Sverige och Norge. Lasse är engagerande, rolig att lyssna till, men det finns även allvar i hans historia. Hans berättelse och vilja att se det positiva fascinerar och inspirerar publiken. Han är idag en klassiker bland våra föreläsare och har genom åren fått oerhört höga och jämna utvärderingar.


När skall föreläsningen äga rum? * (obligatorisk)
När skall föreläsningen äga rum?Kontaktperson
KontaktpersonKONTAKTA OSS

Wimab Evenemang AB
Skördevägen 119
263 54 Lerberget

Telefon: 031-91 50 40

E-post: kundservice@wimab.seBETALNING 

Betala alltid med OCR/Fakturanummer

till Wimab Evenemang till bankgiro


HÅLL DIG UPPDATERAD


KONTAKTA OSS

 

Wimab Utbildning AB
Skördevägen 119
263 54 Lerberget

 

Telefon: 031-91 50 40

E-post: kundservice@wimab.se