Länk till startsidan
Länk till startsidan

Så formgav vi Kay Pollaks senaste bok

Nya tankar ett nytt liv, så heter boken med 31 tankar som kan inspirera till ett nytt sätt att se på livet, dig själv och människorna omkring dig.

- I många år har jag samlat tankar i en pärm på vilken det står ”Bra tankar”, berättar Kay Pollak som nu tillsammans med grafisk formgivare från A5 Communication utformat boken och som lanserades i mitten av mars 2019.


- "Ändra ditt liv - ändra dina tankar" så hette Kay Pollaks digitala julkalender som hade över 70 000 deltagare under decembermånad. Varje dag publicerades en ny tanke, när kalendern var slut och så många hörde av sig om att de ville ha alla tankar och citat samlade så växte idén om att ge ut en citatbok, berättar Camilla Emring som utformat boken med design, färg och form.


- Detta är givetvis ett ärofyllt uppdrag att kunna få tolka Kays texter med betydelsefulla bilder som kan förstärka ett budskap, fortsätter Camilla som är mycket nöjd med slutresultatet.


- Att kunna få boken i en annan dimension och inte bara ha den liggandes var viktigt, med slutresultatets funktion och att kunna ha boken stående på ett bord, en hylla kändes så bra, boken blir mer som en liten installation och design i ett hem, på en arbetsplats osv, säger Camilla avslutningsvis.


- Det är så roligt att arbeta tillsammans med Camilla och Johan, de är noggranna och har ett driv och engagemang som saknar motstycke. Camillas bildtolkningar är enastående och hon är en stor del av att boken blivit som den blev, säger Kay Pollak som har skrivit många böcker i sitt liv, den mest kända är "Att välja glädje" som har sålts i över 500 000 exemplar i Sverige och översatt till många språk.


Stort intresse

 

Boken har fått en stor genomslagskraft då den numera går att köpa på Adlibris, Bokus och Akademibokandelns onlinebutik.


- Känns enormt roligt att få vara en del av detta projekt, säger Johan Järlmo som var projektledare med ansvar för planering, genomförande, lansering, leverans och uppföljning.


- Känslan att få det första exemplaret i sin hand var mäktigt och stort, att få göra denna typ av citatbok känns inte bara inspirerande och utmanande utan även betydelsefull då vi fått många fina reaktioner om att citaten ger människor en påminnelse om att det är värdefulla och att livet är till för att levas, säger Johan avslutningsvis.


Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  Vänligen verifiera att du inte är en robot

  300

  HÄR FINNS BOKEN

  KONTAKTA MIG